Voron 2.4 testprint

Een testcube. De linkse was mijn allereerste print op een Voron 2.4 printer. Ik zie ringing en problemen bij de bruggen. De rechtste cube is de huidige status. Ik denk dat de belangrijkste problemen mechanische problemen waren (toolhead zat niet correct vastgeschroefd en veroorzaakte erge vibraties). Ik had ook een andere flow voor de bruggen. 
 

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. marc

  hey erwin,

  Hoe is de bouw van de voron verlopen?
  Wat zijn de moeilijkheden waar je tegenaan liep?
  hoe verliep de installatie van de firmware? was die plug and play op de raspberry ?
  is de bouw voor herhaling vatbaar of toch maar liever eentje aankopen?

 2. erwin

  dag Marc,
  De bouw heeft wat tijd ingenomen. Vooral het krimpen van de draden was een vervelend werkje. Maar ondertussen zijn er kits die je kan bestellen waar alle kabels al op voorhand de juiste connectoren hebben. Voor de rest zat alles wel van de eerste keer goed. Firmware was niet moeilijk en goed beschreven op de vorondesign site. De geleverde configs heb ik nog wat bijgetuned naar eigen wens, maar in principe stond die van de eerste keer goed. De manual is zeer goed te volgen.

Geef een antwoord