Wasrekpootjes

En terwijl we vandaag toch bezig zijn ook vervangpootjes voor mijn IKEA camping-wasrek aan het printen.

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Marc,

    Mag ik weten welk tekenprogramma je in bovenstaande foto gebruikt? Ik gebruik als oefening tinckercad maar weet niet of dat voldoende zal zijn om eigen creaties te maken. Om nadien niet weer opnieuw een programma te hoeven leren is dit misschien handig.

    1. erwin

      Dag Marc. Het tekenprogramma dat ik hier gebruik is AutoDesk Fusion 360. Gratis voor hobby en educatief gebruik. Ik ben ook begonnen met Tinkercad, maar botste al gauw op beperkingen. Dit model met schuine en afgeronde zijdes kreeg ik er niet in getekend. Voor Fusion 360 heb ik toch 4-tal uur lessen gevolgd op online tutorials zoals YouTube voor ik het onder de knie kreeg. De Tinkercad interface is veel eenvoudiger aan te leren en gebruik ik ook heel veel.

Geef een antwoord