Dueling Banjos

Een bekende blog deed me eraan denken dat ik jaren geleden uit de collectie van de 5 VHS tapes van mijn schoonbroer (Bart) een exemplaar in handen kreeg gelabeld “Bankoverval met een kano”. Wat ik te zien kreeg was helemaal geen bankoverval, maar wel veel slechteriken, redneck’s en kano’s met heel de film door een aanstekelijke banjo melodie. Het ging om de film “Deliverance” uit 1972, één van de beste films die ik ooit heb gezien. Altijd aan terug gedacht wanneer ik met Bart en zijn kano ging varen.

The infamous scene from the movie ‘deliverance’. with the retarded kid and the grown man going all out in a play off, an acoustic vs a banjo, who wins?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>